Novinky

          • VEREJNÁ SÚŤAŽ

          •           Dňa 30.9.2019 bola vyhlásená zákazka „Rekonštrukcia strechy telocvične“ prostredníctvom systému Eranet s termínom predloženia ponúk do 8.10.2019 do 07:30 hod.
            Záujemcovia sa môžu zaregistrovať a získať súťažné podklady na webovej adrese https://sss.eranet.sk/.

          • KONCERT KAPELY F6

          • Dňa 18.septembra sa v našej škole konal výchovný koncert, kde nás návštevou poctila známa rómska evanjelizačná Kapela F6 z obce Čičava.

            Počas koncertu zaznelo množstvo pesničiek, ktoré boli dopĺňané modlitbami a vyzdvihovaním dôležitosti vzdelávania a pracovania na sebe a svojej budúcnosti. Náš školský dvor sa vďaka rytmickým melódiám a silným textom kapely po chvíľke premenil na tanečný parket, ktorý prilákal nielen žiakov, ale dokonca aj našich učiteľov. Celá škola si tento koncert veľmi užila. My si to môžeme priblížiť vďaka fotografiám z koncertu.

            fotoalbum

          • Deň EURA

          • Dňa 24.9.2019 sme si v škole pripomenuli zaujímavý sviatok, ktorý má vo svete Euro. Táto medzinárodná mena je tak rozšírená, že si ju pripomíname aj osobitným dňom. Deň EURA si pripomenuli žiaci 5.C/š., 5A/š. a 6.A/š. Popri vystrihovaní a lepení si rozvíjali aj slovnú zásobu, cvičili jemnú motoriku a oboznamovali sa s významom našej meny. Bodkou za učením bola hra na obchod, kde žiaci využili získané vedomosti a taktiež chutný vlastnoručne upečený jablkový koláč. Žiakom sa vyučovanie veľmi páčilo a určite si touto zážitkovou formou zapamätali podstatné informácie, ktoré využijú do budúcnosti.

          • JBL Jump Fest 2019

          • Dňa 04.09.2019 sa zúčastnili žiaci našej školy pod vedením Mgr. Stanislava Striženca JBL Jump Festu v Košiciach (šprint a skok do diaľky žiakov ZŠ). Na tomto podujatí sa zúčastnili žiaci takmer z celého Slovenska. Väčšinou to boli žiaci pochádzajúci z atletických mužstiev, v menšom počte to boli základné školy. Naše deti sa medzi konkurenciou nestratili. Druhý stupeň reprezentovali Kroková Anastázia, Mirga Roland, Gujda Nikolas a Duždová Iveta. Spomedzi 195 účastníkov sa nestratili a umiestnili sa v strede štartovacieho poľa. Prvý stupeň reprezentovali  Balog Patrik, Ferčáková Jenifer, Ferčáková Lívia a Čulák Samuel. Títo žiaci však len zbierali skúsenosti, keďže boli na súťaži po prvý krát. Musíme vyzdvihnúť výkony a disciplínu všetkých našich deti, ktoré pochválili aj samotné ambasádorky tohto projektu – sestry Velďákové. Odmenou našim deťom bola spoločná fotografia a plno nových zážitkov. Veríme, že aj na budúcom Jump Feste sa zúčastníme a už si prinesieme aj nejaké to víťazstvo. fotoalbum

          • Slávnostné zahájenie školského roka

          •  

            Prázdniny sa skončili a všetci sme sa opäť stretli v priestoroch našej školy, aby sme spoločne začali nový školský rok 2019/2020. Tento začiatok bol v našej škole o čosi slávnostnejší. Hlasným potleskom sme privítali novú pani riaditeľku- Mgr. Ivetu Roškovú, ktorá odteraz bude riadiť a usmerňovať všetko, čo sa na škole bude diať. Aj touto cestou ju chceme povzbudiť v jej neľahkej úlohe a prajeme jej veľa trpezlivosti a chuti do práce. Na pôde školy sme privítali aj nových pedagógov, pani psychologičku a vzácnych hostí. V mene pána primátora nás všetkých prišla pozdraviť pani námestníčka Mgr. Gurbáľová a v mene odboru školstva pani Mgr. Tamásová. Nechýbal ani pán starosta Mgr. Šaňa, ktorý prisľúbil zlepšenie podmienok nielen školákov, ale aj ich rodičov, aby sa všetky deti z Luníka IX mohli vzdelávať.       fotoalbum

        • Nadpis

        • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

          Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.