Novinky

• Jarné prázdniny 2024

• Milí rodičia a žiaci, jarné prázdniny pre Košický samosprávny kraj v školskom roku trvajú od 26. februára do 1. marca 2024.

Žiaci sa do školy vrátia v pondelok 4.3.2024.

Prajeme krásny oddych každému!

• Chrípkové prázdniny

• Z dôvodu respiračného ochorenia prebiehajú na ZŠ Ľ. Podjavorinskej chrípkové prázdniny v termíne od utorka 13.2.2024 do 18.2.2024.

Návrat žiakov do školy je v pondelok 19.2.2024.

• Nadpis

• Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.