Novinky

          • Vyhodnotenie súťaže "Najlepší čitateľ".

          • Gratulujeme Selene, Richardovi, Patrícii a Sabrine, že obsadili prvé štyri priečky. A aj keď čítanie zďaleka nie je o počte prečítaných kníh, veľmi sa tešíme, že len títo štyria čitatelia prečítali spolu až 61 kníh.

            Najlepší čitatelia získali aj vecné ceny a odfotili sa s knihami, ktoré sa im najviac páčili. Ďakujeme aj všetkým ostatným, ktorý tento školský rok zavítali do školskej knižnice a tešíme sa na Vás v septembri.

          • Voľby do Rady školy

          • V dňoch 8.6. a 9.6.2021 sa v priestoroch školy uskutočnili voľby do Rady školy. Svojich zástupcov si volili pedagogickí zamestnanci, nepedagogickí zamestnanci i rodičia žiakov školy. Voľby prebehli s vysokou účasťou voličov a boli právoplatné.

            Ďakujeme všetkým voličom za účasť, podporu a vyjadrenú dôveru kandidátom.

          • Divadelné predstavenie RUMCAJS

          • V piatok 4. júna 2021 spríjemnili vyučovanie žiakom 0. - 2. ročníkov herci z banskobystrického divadla Clipperton, ktorí zahrali klasickú rozprávku o zbojníkovi Rumcajsovi. Žiaci sa dozvedeli, prečo sa stal z dobrého, láskavého  obuvníka so zmyslom pre humor a spravodlivosť zbojník, ako sa dostal do väzenia, ako sa stretol s Mankou a nakoniec sme statočnému Rumcajsovi všetci držali palce v boji s trojhlavým drakom.  

            Vďaka veselým pesničkám sa žiakom komediálna rozprávka veľmi páčila, po celý čas sa aktívne zapájali do diania a na záver sa účinkujúcim hercom poďakovali veľkým potleskom.   

          • Hviezdoslavov Kubín 2020/ 2021

          • Hviezdoslavov Kubín má svoje pevné miesto v tradičných súťažiach škôl na celom Slovensku už od roku 1954. Žiaci našej školy neváhali a využili príležitosť predviesť svoj talent v recitovaní poézie či v prednese prózy 20.mája 2021 v priestoroch školskej knižnice.

            Žiaci druhého stupňa v školskom kole súťažili v II. kategórii (5. – 6. ročník) a v III. kategórii (7. – 8. ročník).

            Víťazmi školského kola sú:

            II. kategória:

            1. miesto: Klaudia Mašľárová a Selena Horváthová (5.C)
            2. miesto: Etela Dudová (6.B)
            3. miesto: Patrícia Gadzorová (5.C)

            III. kategória:

            1. miesto: Anastázia Kroková (8.A)
            2. miesto: Žaneta Rusňáková (8.B)
            3. miesto: Gabriela Gáborová (7.C)

            Všetkým výhercom a aj zúčastneným srdečne blahoželáme.

        • Nadpis

        • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

          Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.