Novinky

        • Spolu múdrejší 3
          • Spolu múdrejší 3

          •      V druhom polroku školského roka 2021/2022 naša škola realizovala projekt SPOLU MÚDREJŠÍ 3 – MRK, ktorý prebiehal v mesiacoch január až jún. Jeho hlavným cieľom bolo vytvoriť žiakom podmienky na zlepšenie ich vedomostí a zručností v stanovenom rozsahu na hodinách mimo vyučovania.

                Záujem o doučovanie bol veľký a preto bolo vytvorených dvadsaťosem skupín s maximálnym počtom žiakov v skupine 2. Projekt bol zameraný na individuálne doučovanie žiakov z marginalizovanej rómskej komunity. Na prvom aj druhom stupni pracovali žiaci v štrnástich skupinách.

               Žiakov doučovali kmeňoví učitelia našej školy v popoludňajších hodinách. Pedagógovia sa deťom venovali minimálne 3 hodiny týždenne, pričom na prípravu mali po dve ďalšie hodiny. Na hodinách bol pre žiakov vytvorený priestor na upevnenie a osvojenie si učiva z daného predmetu, ako aj na precvičenie tém, ktoré boli pre nich problémové.

                Tento projekt priniesol žiakom ovocie v podobe zlepšených koncoročných známok na vysvedčení a tým splnil svoj cieľ.  Ďakujeme za možnosť realizácie projektu.

        • Nadpis

        • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

          Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.